My Prince Detectiv ❤ del 2

Jag saknade Elvira. Den enda som betydde mest för mig just nu hade jag åkt ifrån. Lämnat hemma i Sverige medans man själv ska gå på high school. "Lovet har varit långt, men det är dags att börja plugga nu igen," sa Viktor, som jag kallade honom istället för pappa. Han kom närmare mig för att försöka att ge mig en kram, men jag backade undan. "Du vet Malin, du kan faktiskt inte vara arg på mig föralltid," sa han och la armarna i kors. "Testa mig!" skrek jag kaxigt och gick med snabba steg ut genom dörren. Jag stannade vid en gunga och satte mig där. Stranden och havet var precis framför mig. Jag kände mig längre hemifrån än någonsin. Medans jag satt där gungade jag lite fram och tillbaka samtidigt som jag kollade ner i marken.
Jag kände mig väldigt intittad och hörde någon harkla bakom mig. "Vem det än är, gå!" sa jag med gråt i halsen. "Malin. Ge honom en chans. Jag vet att han inte förtjänar det, men jag tycker ändå att vi ska göra det," sa Angelica och satte sig på huk framför mig. Jag vickade bara på huvudet. "Varför ska jag ge honom en chans? Han bara lämnade oss i sticket!" sa jag tyst och osäkert. Angelica tog min hand och vi gick tillsammans in.
"Klä på dig nu, så går vi sen," sa hon och schasade upp mig för trapporna.

Jag ville inte till skolan. Och jag ville defiitivt inte gå på high school! Jag kände mig ändå tvingad att gå, så jag tog på mig ett par rosa shorts, ett linne och en svart kavaj. Badrummet låg precis bredvid mitt rum, vilket Viktor hade sagt var mitt egna badrum. Det enda jag gillade med att bo här var faktiskt mitt rum. Det var jättestort! Där kunde jag ha all min musik. Jag bara älskar musik, det är det bästa jag vet!
Jag tog på mig lite mascara, tog min väska och gick ner igen. "Ja, kom så åker vi då!" sa Viktor och tog bilnycklarna. "Jag cyklar till skolan," sa jag och gick mot dörren sakta samtidigt som jag höll på med min mobil. "Du vet inte vart det ligger," sa Viktor och stoppade mig. "Åk med nu!" Änn en gång vickade jag på huvudet. "Jag vet vart det ligger. Jag lovar!" sa jag och blinkade med ena ögat och gick sen ut. Det var ingen lögn. Jag visste faktiskt vart skolan låg.
Det var längre än jag trodde. Jag hade redan cyklat i en kvart och det var nästan hälften kvar. Tur att jag var i god tid, annars skulle jag komma försent, vilket skulle göra att jag fick dåligt inflytande redan första dagen.
Jag skulle just cykla över ett övergångsställe när en kille springer förbi. Han verkar bekant.
"Kan jag få hoppa på din cykel?" sa han snabbt och anfåddt. Sen såg jag att det kom skrikande tjejer som skrek efter honom. "Hoppa på!" sa jag och gjorde ett tecken med mina händer. Han gjorde som jag sa och jag cyklade iväg fort. När vi hade kommit iväg en bit ifrån de skrikande tjejerna saktade jag farten lite. Jag tänkte efter. Jag hade bara sett hans ansikte så fort men han liknade någon. "Är du Justin Bieber?" sa jag misstänksamt. Jag fick inget svar, utan han sett bara elt tyst och andades tugnt fortfarande.
Vi var framme vid skolan efter 10 minuter och jag parkerade cykeln vid ett cykelställ medans han fortfarande satt kvar.
"Ja," sa han fort. "Jag är Justin Bieber, men snälla skrik inte mitt namn!" Jag rynkade ögonbrynen och började sedan att gapskratta. "Varför skulle jag skrika ditt namn?" sa jag och fortsatte att skratta. "Ja, ehm, för att du vet.. Jag är Justin Bieber?" fortsatte han förvånat. "Jag är inget galet fan om du tror det!" sa jag och ryckte på axlarna. "Är det första dagen för dig också?" fortsatte jag. Han nickade osäkert samtidigt som han log. "Och jag vill inte att någon ska få reda på att jag är Justin Bieber. Jag vill testa att leva normalt just nu, bara för att se åt vilket håll det går," sa han och kollade ner i marken. "Ja jag säger inget i alla fall!" sa jag glatt.
"Tack så mycket...?" sa han och spärrade upp ögonen emot mig. "Malin," sa jag och log. "Malin. Kom så går vi in," sa han och drog luvan på sig.
"Är du beredd?" sa jag och kollade på han medans jag log.
Han vickade på huvudet mycket osäkert.

Kommentarer
Postat av: Wilma

Du skriver jättebra! Jag kommer helt klart att följa din blogg till slutet! :D

2011-11-12 @ 15:36:07
Postat av: Felle

Superbra!

2011-11-13 @ 15:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0